06 23 890 545 info@pmuartistannouk.nl

Vaak krijg ik de vraag hoe ik permanente wenkbrauwen maak. Daarom heb ik voor jullie een kort filmpje opgenomen van een nabehandeling. In het filmpje zien jullie geen nieuwe behandeling maar het bijwerken van bestaande door mij aangebrachte permanente make-up. Een opfris momentje dus. Zo kunnen jullie een klein idee krijgen hoe een behandeling eruit ziet. (Bij een nieuwe behandeling word er meer aandacht besteed aan het voortekenen en kleur bepalen dan dat nu het geval is).

MICRO-BLADING EN MACHINE PERMANENTE MAKE-UP ZIJN VERSCHILLENDE TECHNIEKEN.
Ik werk zoals jullie kunnen zien in het filmpje met een machine, het verschil tussen met een machine werken en micro-blading (wat ik dus niet doe) is erg groot.

Micro-blading oftewel de ‘’mesjes-techniek’’ is kleine sneetjes in de huid maken met een mini mesje. Wanneer de huid is ‘opengesneden’ word er voorzichtig pigment in gedept. Persoonlijk sta ik niet achter micro-blading omdat ik vind dat de huid te erg beschadigd word. Meer als met de machine. Micro-blading is daarentegen een hele fijne techniek, er kunnen hele mooie dunne haartjes gemaakt worden omdat er gewerkt word met een klein mesje. Door ervaring en kennis weet ik dat micro-blading niet al te lang blijft zitten in de huid wat in dat opzicht dan weer een nadeel is.

Met de machine ‘techniek’ word van te voren pigment in de naald gezogen en zo met kleine krasjes in de huid aangebracht. Wanneer de krasjes gemaakt zijn word er in tegenstelling tot micro-blading niet nog eens pigment in de wondjes gedept. (Dit zit er namelijk al in). Met mijn machine maak ik met een steriele naad ook hele dunne haartjes omdat ik zelf kan bepalen met wat voor naald ik werk. Zo kan ik verschillende effecten creëren en variëren in mijn werk. Natuurlijk beschadig je ook de huid als je met een machine werkt, maar het herstel is minder heftig dan micro-blading en het resultaat blijft langer.

 

Afspraak maken